Saturday, June 06, 2015

15 IDEA BERNAS DAN KREATIF GUNA SEMULA TAYAR TERPAKAI

Tayar adalah antara barang yang sangat sukar untuk diuruskan kepada pengurusan sisa dan kitar semula. Namun, terdapat beberapa cara bernas dan kreatif yang boleh anda cuba bagi menggunakan semula tayar terpakai, dan menyelamatkannya daripada berada di tapak pelupusan sampah.
Banyak kajian menunjukkan bahawa tayar akan perlahan-lahan mengeluarkan bahan kimia toksik ke alam sekitar yang membahayakan. Jadi, idea untuk menggunakan semula tayar terpakai adalah sangat bijak, sekaligus ia memberikan fungsi yang pelbagai seperti contoh di bawah:
613910478141532511121
Sumber: Wanista
=================================================================
reram
RE’ RAMBUT
Pelbagai faktor yang boleh menyebabkan masalah rambut terjadi seperti gejala hidup yang tidak sihat dan pemakanan yang tidak seimbang, juga faktor usia boleh menyumbang kepada masalah kepala botak dan gugur. Ia akan menyebabkan kita hilang keyakinan diri dan kehidupan seharian terjejas.
Dengan menggunakan produk Re’ Rambut, masalah-masalah tersebut boleh diatasi dengan senang dan cepat.
Re’ Rambut ini disediakan dalam bentuk roll-on dan hanya perlu disapukan pada tempat-tempat yang bermasalah seperti di kulit kepala, kening malah misai juga boleh digunakan.Urut perlahan selepas disapu supaya serum ini dapat meresap dengan lebih cepat.
Baunya yang harum dan teksturnya yang tidak berminyak memudahkan kita untuk menggunakannya di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa.

Kebaikan
·       Rambut gugur
·       Rambut beruban
·       Kulit kepala berkelemumur
·       Kepala botak
·       Kening nipis
·       Misai dan janggut tidak lebat atau beruban
147738-500x242G

Cara penggunaan
  • Sapukan di bahagian yang berkenaan dan urut perlahan.


imagestryhrt
Bahan-bahan
–Diperkaya dengan ginseng, vitamin E, nufera oil dan ramuan-ramuan terpilih.